Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjerge

Du kan sagtens opleve, at én bedemand i Bjerge koster 13.000 kr., mens konkurrenten længere nede ad gaden vil forlange 20.000 kr. for samme arbejde. Prisforskellen kan altså være helt op til 7000 kr. i samme by, hvorfor du skal være godt orienteret på forhånd.

Ved en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der eksempelvis indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted. Disse udgifter lagt sammen giver typisk en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Bjerge

Der kan være stor forskel på hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse og derfor er den rette bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis den rette for dig. Din bedemand skal kunne opfylde dine særlige ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed.

Derfor kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste muligt, da man uden at vide det kan komme til at vælge en med et blakket ry i branchen, hvilket typisk først opdages, når det er for sent.

Det kan derimod være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Bjerge, da disse både kan være bedre til din situation og vise sig at være billigere. Det er dog de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en temmelig vanskelig opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få kontakt til den bedst mulige bedemand i dit lokalområde.

Vi har med mere 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand i Bjerge og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bjerge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening