Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birkum

Priserne for en bedemands assistance kan variere temmelig meget. Faktisk kan forskellen på to lokale bedemænd i Birkum være helt op til 7000 kr. Hvor den ene måske tilbyder en pris på 13.000 kr., kan den anden godt forlange 20.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du undersøger markedet grundig, og her kan Begravelsesguiden være din hjælp.

Du skal yderligere være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Alle disse udgifter kan løbe op i priser mellem 30.000-50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en gratis og uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med. Der skal blandt andet tages højde for den økonomiske situation, de unikke ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Det kan være fristende bare at indsamle og sammenligne priserne på et par lokale bedemænd og træffe en beslutning på dette grundlag. Dette kan dog føre til et samarbejd, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, hvilket desværre typisk opdages, når det er for sent. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd bare lidt længere væk kan være både bedre og billigere for dig. Det kan føles som en vanskelig opgave for de pårørende at vurdere priser og kvalitet, så derfor rådgiver vi gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig en kompetent bedemand i Birkum og omegn, således at I får det mest tilfredsstillende samarbejde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Birkum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening