Undgå at betale for meget hos bedemanden i Balle

Prisen for en bedemand i Balle kan variere meget og du kan komme til at betale helt op mod 50.000 kr. for en komplet begravelse, hvis du blot vælger den nærmeste bedemand. Derfor er det værd at kigge på bedemænd i nabobyerne, da det ofte kan betale sig, at benytte sig af deres ydelser i stedet. Du bør desuden være opmærksom på, at der er flere udgifter end dem til bedemanden såsom blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer.

Kender du ikke priserne på bedemændene i dit lokalområde, kan du ringe til os og så guider vi dig til den bedemand, der passer til lige netop din økonomiske situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder jeg en dygtig bedemand?

Hvilken bedemand, der er bedst til dine behov afhænger af flere forskellige faktorer. Bedemanden med den god pris er ikke nødvendigvis bedemanden med de bedste ydelser. Derfor er det vigtigt også vurdere andre aspekter som service og ry.

Da de fleste pårørende har meget lidt eller ingen erfaring med bedemænd, kan det være svært for dem at vide hvilken bedemand, der er bedst for dem. Når du vælger en bedemand i Balle er det derfor værd at undersøge bedemandens ry. Lever bedemanden ikke op til dine forventninger, opdages det som regel først når skaden er sket.

Du kan altid tage en uforpligtende snak med os, så vi kan hjælpe dig med at finde en bedemand, der kan opfylde dine unikke ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Balle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening