Undgå at betale for meget hos bedemanden i Auning

Bedemænd kan have meget forskellige priser, hvilket du vil kunne læse her på siden. Hvad den ene bedemand i Auning kræver 20.000 kr. for, kan den anden tilbyde dig til 13.000 kr. – det er ikke usandsynligt med en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. Det anbefales derfor at være sat en smule ind i sagen på forhånd, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører typisk ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter kommer dermed oveni den omtalte pris. Du skal derfor regne med at en komplet begravelse oftest ender i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig, når du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Auning

Hvilken bedemand der er den rette for dig, kommer naturligvis an på hvem der kan opfylde dine specifikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Dog kan det som pårørende være svært at vurdere adskillige bedemænds priser og kompetencer.

Mange pårørende har ikke erfaring med at vælge bedemand og ender derfor ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste, da dette virker nemt og hurtigt. Det kan dog ikke anbefales, da man uvidende kan komme til at vælge en mindre kompetent bedemand med et blakket ry i branchen.

Ikke mange pårørende er klar over at det kan lade sig gøre at vælge bedemænd udenfor Auning – det anbefales at undersøge disse nærmere, da de kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Det kan dog føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle beslutte sig for en bedemand – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Auning - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening