Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arden

Når du undersøger bedemænds priser i Arden, kan du sagtens opleve, at én bedemand vil forlange 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig samme ydelser til en pris på 13.000 kr. Du skal altså ikke blive overrasket, hvis du møder en prisforskel på helt op til 7000 kr. selv i samme by. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du kontakter en bedemand.

Der opstår typisk en række ekstra udgifter, når man planlægger en komplet begravelse. Der skal eksempelvis købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder, at totalprisen ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Undgå de dyreste bedemænd i Arden or omegn

Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand, så du er ikke alene, hvis opgaven virker uoverskuelig og tidskrævende. Dog er den rigtige bedemand af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Din økonomiske situation og specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen – derfor kan det ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Arden og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en fordel at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har sammen med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som venlighed, kompetencer og pris, for at sikre dig kontakt til den helt rigtige bedemand for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Arden - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening