Undgå at betale for meget hos bedemanden i Andkær

Bedemænds priser kan være meget forskellige – hvad den ene forlanger 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. og dette for nøjagtigt samme ydelser vel at mærke. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det vigtigt, at du på forhånd er godt informeret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører med til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover prisen på selve bedemanden. Du skal derfor regne med, at begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Andkær og omegn – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Andkær

Når man som pårørende ikke har den store erfaring med at vælge bedemand, kan det føles som en svær og tidskrævende opgave – dog er det vigtigt at finde den helt rigtige bedemand, da der er mange tin at tage stilling til. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig kontakt til den bedemand i Andkær og omegn, der bedst matcher dine behov.

Dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis af stor betydning, men også din økonomiske situation er væsentlig – dog må det frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Andkær og vælge den billigste. Desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente og man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne, hvilket typisk først opdages, når skaden er sket.

Det kan derimod være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Andkær, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Andkær - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening