Undgå at betale for meget hos bedemanden i Algestrup

Prisen på en bedemand kan variere temmelig meget, hvilket du formentlig hurtigt vil opdage. Faktisk kan forskellen på to lokale bedemænd i Algestrup være helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder dig en pris på 13.000 kr., kan den anden forlange 20.000 kr. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr og her kan Begravelsesguidens rådgivere være til din hjælp.

Desuden skal du huske at tage højde for, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre – alle disse udgifter kan hurtigt løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en gratis og uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Algestrup.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den rigtige bedemand i Algestrup til dig

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at vurdere flere forskellige bedemænd – særligt hvis man som pårørende ikke har erfaring med det. Hvilken bedemand der er mest optimal for dig, kommer an på hvilke særlige ønsker du har til begravelsen og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke nemt blot at sammenligne priserne på bedemændene i Algestrup og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne. Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan være en svær opgave at skulle beslutte sig for en bedemand – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Algestrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening