Undgå at betale for meget hos bedemanden i Agersø

Begravelsesguidens erfaringer viser, at der i samme by kan være prisforskelle på helt op til 7000 kr. blandt diverse bedemænd. Det vil dermed sige, at du kan risikere at skulle betale 20.000 kr. for en begravelse hos den ene bedemand, mens du hos den anden kun skal af med 13.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at være godt orienteret inden du vælger en bedemand i Agersø.

Bedemanden er ikke den eneste udgift du skal huske at tage højde for – der skal typisk købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket gør at den totale pris snildt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Du er derfor altid velkommen til at ringe til en af vores rådgivere, der kan besvare dine spørgsmål.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Agersø

Der kan være ganske stor forskel på diverse bedemænd og det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste. Man kan desværre være uheldig og opleve bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Derimod kan det være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Agersø, da du her kan finde en, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer blandt andet an på dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, så den rigtige bedemand er af stor betydning.

Mange pårørende har ingen erfaring med at vælge bedemand, men Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Agersø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening