Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Amager for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Hver uge tester vi bedemænd på Amager på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand til begravelsen eller bisættelsen. Læs også hvad du skal være særligt opmærksom på, her på siden.

Hvad koster en bedemand på Amager?

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Det har vist sig, at prisen på begravelsesforretninger på Amager og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. En begravelse der koster 13.000 kr. hos en bedemand i dit område, koster nemlig hurtigt 20.000 kr. hos en anden bedemand. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke bedemænd, der er på Amager før du vælger endelig bedemand.

Ud over udgifterne til bedemanden, skal du være opmærksom på, at der ofte også kommer en række ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Den samlede udgift kan hurtigt løbe op mellem 30.000 kr. til 50.000 kr for en komplet begravelse på Amager. Vi råder dig derfor til at ringe og tage en gratis uforpligtende snak om dine ønsker med en rådgiver før du ringer til en bedemand på Amager.

Hvilken bedemand bør du vælge på Amager?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der er bedst, når pårørende netop har været udsat for et tab i familien. Det gør, at en begravelse hurtigt kan blive en svær størrelse at komme ordentligt i gang med. Valget af bedemand, når du bor på Amager afhænger derfor bl.a. af din økonomiske situation, dine præferencer og hvad der er plads til i budgettet.

Mange pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand, og de indhenter derfor ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden egentligt har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden slet ikke lever op til forventningerne. Dette er rigtig ærgerligt, når det ikke er muligt at lave en begravelse om.

Hvad kun de færreste tænker over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en bedemand, der ikke ligger tæt på din bopæl - dette skyldes, at de muligvis kan levere en bedre kvalitet og samtidig er billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den svære opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din nuværende situation.

Vurderinger på bedemænd i Amager

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Amager-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google