Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Østerbro for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Begravelsesguiden finder frem til landets dygtige bedemænd ved én gang om ugen at undersøge deres priser og kvalitet. Vi er dermed i stand til at guide dig til en kompetent bedemand på Østerbro, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse. Hvilke ting du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med valget af bedemand, kan du læse mere om på siden her. Du er altid velkommen til at ringe til os på 71 71 11 00, såfremt du har spørgsmål eller ønsker rådgivning.

Hvad koster en bedemand på Østerbro?

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Priserne på bedemænd på Østerbro kan være vidt forskellige – vores erfaringer viser os, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Det kan altså betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre præcis det samme for 13.000 kr.

Herudover kommer udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme. Med disse udgifter kan en komplet begravelse ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig til at vælge den rette bedemand.

Din bedemand på Østerbro

Det er de færreste pårørende, der har den store erfaring med at arrangere en begravelse og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine særlige ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan dog ikke anbefales blot at sammenligne priserne på bedemændene på Østerbro og vælge den billigste, da dette desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om.

Du skal være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd andre steder i København, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd og deres udførte opgaver ud fra service, kompetencer og pris, for at sikre dig samarbejde med den bedst mulige for dig.

Vurderinger på bedemænd i Østerbro

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Østerbro-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google