Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Roskilde for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand. Læs også, hvad du skal være særligt opmærksom på, her på siden.

Bedemænd i Roskilde – hvad koster de?

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Priserne på bedemænd er vidt forskellige og kan variere meget fra den ene til den anden. På Begravelsesguiden vil du kunne se, at du kan få ydelserne for en begravelse til 19.000 kr. hos en bedemand, som hos en anden koster 12.000 kr.

Man skal også være klar over, at der tit kommer uforudsete udgifter, så begravelsen kan ende med at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Derfor er rigtig vigtigt, at man kigger sig ordentligt om, når man skal finde en bedemand og ikke bare vælger den første og umiddelbart nemmeste.

Hvilken bedemand er det sikre valg for dig?

Det er umuligt for pårørende at vurdere, hvilken bedemand der er et sikkert valg. Det skyldes blandt andet at en begravelse er en kompleks proces, som er vanskeligt at overskue. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine personlige præferencer og hvad der er bedst til prisen.

Fordi pårørende ofte mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har et dårligt ry. Derfor opdager de fleste pårørende, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både er bedre og billigere. Dog sidder den pårørende mange gange tilbage med en tung opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal finde en bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder altid klar til at vejlede dig med at finde den bedemand, som passer bedst til netop din families situation.

Vurderinger på bedemænd i Roskilde

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Roskilde-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google