Blad Begravelsesguiden.dk

Bedemænd i Randers:
Så meget svinger prisen

Som du kan læse her på hjemmesiden kan der være stor forskel på begravelsesforretningernes priser – de ydelser den ene tager 20.000 kr. for, kan den anden tilbyde dig til 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i sagen, så du ikke ender med at tage kontakt til den første og bedste bedemand i Randers.

I forbindelse med en begravelse opstår der ofte en række udgifter, udover dem til bedemanden, som du skal være opmærksom på – dette være sig til blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. Oveni dette skal der naturligvis også betales for en kiste eller urne. De samlede udgifter til en komplet begravelse kan derfor let løbe op i mellem 30.000 og 50.000, hvorfor vi råder dig til at ringe til en af vore rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om hvilke ønsker og forventninger du har til begravelsen og bedemanden.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Randers skal du vælge?

En begravelse kan være en kompleks og uoverskuelig ting at skulle planlægge og de færreste pårørende har megen erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge kommer naturligvis an på din økonomiske situation, særlige ønsker og hvad der er bedst til prisen. Det kan virke som den nemmeste løsning blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Randers, men dette kan desværre medføre at du, uden at vide det, vælger en bedemand med et blakket ry.

Det kan derfor være en fordel også at undersøge bedemænd i omegnen af Randers, da disse både kan være bedre, billigere og bedre i stand til at opfylde dine behov. Vælger man den forkerte bedemand, kan det medføre en ærgerlig oplevelse, der ikke kan gøres om – derfor kan det som pårørende føles som en umulig opgave at tage på sig.

Derfor kan du altid ringe til Begravelsesguiden til gratis rådgivning – vi kan hjælpe dig. Sammen med over 5.000 pårørende har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris, for at finde den bedste til dig og din situation.

Vurderinger på bedemænd i Randers

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Randers-området, som leverer top service.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00
Find din by
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00

Vi har åben

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening