Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Odense for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på telefon 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand. Læs også hvad du skal være særligt opmærksom på, her på siden.

Hvad koster en bedemand i Odense?

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Hvis du kigger rundt på Begravelsesguidens hjemmeside, vil du blive klar over, at én bedemand kan tage 12.000 kr. for en begravelse og at det hos en anden kan koste 19.000 kr. Priserne på markedet er altså være vidt forskellige.

En anden ting, du skal holde øje med, er, at der hos bedemanden tit kommer uforudsete udgifter oveni. Det kan betyde at den begravelse, du står med, nemt kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Der kan eksempelvis være store forskelle på priserne på kister og urner.
Derfor er det meget vigtigt, at man kigger sine muligheder grundigt igennem, inden man vælger en bedemand i Odense.

Hvilken bedemand skal man vælge?

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilke bedemænd der giver ordentlig service. Det skyldes blandt andet at begravelsen er en kompleks størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomi, dine personlige ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de fleste pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og beslutter på den baggrund - uden at vide om bedemanden har en plettet historie. Derfor bliver de fleste pårørende, først sent i forløbet, klar over at bedemanden ikke lever op til den aftale, som er indgået. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Kun de færreste er klar over, at der ofte er flere fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er bedre og billigere. Alligevel vil den pårørende altid sidde tilbage med den uoverskuelige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor vejleder vi dig og din familie gratis, når I skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 familier, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til en samtale om bedemandens praktiske opgaver og guide dig til den rigtige bedemand – én som passer netop til jeres situation.

Vurderinger på bedemænd i Odense

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Odense-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google