Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Islands Brygge for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Hver uge finder Begravelsesguiden Danmarks dygtige bedemænd ved at undersøge priser og kvalitet i hele landet. Dermed er vi i stand til at anbefale dig en kompetent bedemand på Islands Brygge. Hvad du skal være særligt opmærksom på ved valget af bedemand, kan du desuden læse mere om her på siden, så valget bliver lettere for dig. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 71 71 11 00, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning.

Hvad koster en bedemand på Islands Brygge?

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Bedemænds priser på Islands Brygge kan være meget forskellige – Begravelsesguidens erfaringer viser, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Det kan med andre ord betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr., mens en anden kan udføre nøjagtigt samme arbejde for blot 13.000 kr.

Herudover kommer der udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bedemand til dine behov.

Din bedemand på Islands Brygge

Det er de færreste, der har megen erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine konkrete ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det må imidlertid frarådes blot at sammenligne priserne på bedemændene på Islands Brygge og vælge den billigste. Desværre kan dette føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om – ikke alle bedemænd er lige kompetente desværre.

Du skal derimod være opmærksom på, at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd andre steder i København, da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Med adskillige valgmuligheder kan det dog være uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at kunne anbefale dig en dygtig bedemand.

Vurderinger på bedemænd i Islands Brygge

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Islands Brygge-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google