Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer landets bedemænd for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand. Læs også hvad du skal være særligt opmærksom på, her på siden.

Få hjælp til at finde en bedemand der er god til prisen

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Her på siden vil du se, at prisen på bedemænd og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. En begravelse der koster 13.000 kr. hos en bedemand i din by, kan nemlig hurtigt koste 20.000 kr. hos en anden bedemand der ligger længere nede af vejen. Det er derfor vigtigt, at du orienterer dig godt, før du vælger en bedemand.

Ud over udgifterne til bedemanden, skal du være opmærksom på at der ofte også kommer en række ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor hurtigt løbe op i en samlet udgift på op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Vi råder dig derfor til at ringe og tage en gratis uforpligtende snak med en rådgiver før du ringer til en bedemand.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det kan være svært for pårørende at vurdere hvilken bedemand der er bedst. Det skyldes at en begravelse er en utrolig kompleks størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de fleste pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne. Men når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din situation.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google