Blad Begravelsesguiden.dk

Bedemænd i Gadevang:
Så meget svinger prisen

Begravelsesguidens erfaringer viser, at der kan være stor forskel på hvad bedemænd kræver for deres arbejde. Én bedemand kan sætte prisen til 20.000 kr., mens konkurrenten måske kan tilbyde dig en pris til 13.000 kr. En prisforskel på helt op til 7000 kr., gør det værd at undersøge sagen grundigt, da der naturligvis ikke er grund til at betale mere end højst nødvendigt for samme ydelser.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du huske også medregne udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce, hvilket kan medføre en endelig pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand i Gadevang.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Komepetent bedemand i Gadevang og omegn til en fair pris?

En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For mange pårørende kan det være svært at skulle vurdere diverse bedemænd – særligt når de ikke har erfaring på området.

Hvilken bedemand i Gadevang, der er bedst for dig, kommer an på dine specifikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Gadevang, hvorfor du opfordres til også at lede udenbys.
Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere en utilfredsstillende oplevelse, der ikke lever op til dine forventninger.

De mange valgmuligheder kan gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Vurderinger på bedemænd i Gadevang

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Gadevang-området, som leverer top service.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00
Find din by
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00

Vi har åben

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening