Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Christianshavn for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Begravelsesguiden undersøger hver uge priser og kvalitet hos bedemænd i hele landet for at være i stand til at guide dig til en dygtig på Christianshavn.
Som pårørende er der mange ting man skal tage højde for, når man står overfor at skulle arrangere en begravelse og vælge bedemand – du kan læse mere her på siden og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 71 11 00 for yderligere information.

Sikre dig mod overbetaling af bedemand

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Priserne på bedemænd og deres arbejde kan være meget varierende, hvilket du skal være ganske opmærksom på. I Christianshavn kan én bedemand eksempelvis opkræve 20.000 kr., mens en anden kan udføre nøjagtigt samme arbejde for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter til blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen ofte vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at kontakte en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Din bedemand på Christianshavn

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan være en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke meget erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan desværre medføre at valget falder på en bedemand med et blakket ry i branchen.

Dog skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd andre steder i København, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Dine unikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Christianshavn og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige.

Valget af bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi har derfor med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt.

Vurderinger på bedemænd i Christianshavn

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Christianshavn-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google