Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Breum for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Hver uge foretager Begravelsesguiden en landsdækkende undersøgelse af priser og kvalitet hos landets bedemænd – herunder også bedemændene i Breum naturligvis. Dette gør vi for at kunne sætte dig i kontakt med den bedemand der bedst passer til din situation. Hvad du skal være opmærksom på ved valget af bedemand og planlægningen af en begravelse, kan du læse mere om her på siden. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 71 71 11 00 for yderligere information.

7000kr i prisforskel mellem bedemænd

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Du skal være opmærksom på, at priser og betingelser hos bedemænd i Breum kan være meget forskellige. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan dermed betyde, at én bedemand tager 13.000 kr. for en begravelse, mens en anden vil forlange 20.000 kr. – dette altså for helt samme ydelser. Derfor skal du være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Der er en række ekstra udgifter du ikke må glemme at tage højde for – det være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, særlige ønsker, indrykning af dødsannonce med videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedst mulige afsked med afdøde, anbefaler vi dig at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Din bedemand i Breum

Som pårørende er der adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse og det kan være svært at sammenligne bedemændenes kvaliteter og kompetencer – særligt da de fleste pårørende ikke har erfaring på området.

Valget af bedemand er naturligvis påvirket af dine særlige ønsker for begravelsen og din konkrete økonomiske situation. Dog kan det ikke anbefales blot at indsamle priser på diverse lokale bedemænd i Breum og basere valget på baggrund af dette - ofte kan der nemlig være fordele forbundet med også at undersøge bedemænd udenbys. Disse kan både være bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

Vurderinger på bedemænd i Breum

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Breum-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google