Blad Begravelsesguiden.dk

Bedemænd i Asferg:
Så meget svinger prisen

Med en prisforskel på helt op til 7.000 kr. varierer det meget hvad diverse bedemænd tager for deres ydelser. Hvad den ene kræver 20.000 kr. for, kan den anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. – du skal derfor være godt informeret inden du vælger bedemand i Asferg.

Ønsker du at arrangere en komplet begravelse, opstår der typisk en række ekstra udgifter – dette til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor det sammenlagte beløb ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores kompetente rådgivere sidder naturligvis klar til at rådgive dig, når du skal vælge bedemand.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Asferg

Det er af stor betydning, at du vælger en bedemand du føler dig godt tilpas med og som er i stand til at opfylde dine specielle ønsker for begravelsen hensigtsmæssigt indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det må i denne forbindelse frarådes blot at vælge den billigste bedemand i Asferg, da vedkommende ikke nødvendigvis er den rette i lige netop din situation, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket.

Det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Asferg, da disse kan vise sig at være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med. Det kan dog være svært som pårørende at vurdere adskillige bedemænd og vurdere hvilken man er godt tjent med – især når man ikke har stået i situationen før.

Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig – med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den rette til dine unikke ønsker og behov

Vurderinger på bedemænd i Asferg

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Asferg-området, som leverer top service.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00
Find din by
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00

Vi har åben

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening