Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Als for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Når du skal finde en bedemand på Als kan du med fordel spørge Begravelsesguiden til råds – hver uge finder vi frem til landets dygtige bedemænd ved at undersøge dem på kvalitet og priser. Hvad du skal være opmærksom på ved valget af bedemand kan du læse mere om her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 71 71 11 00 for at høre mere.

Prisen på en bedemand på Als

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes forskellige priser, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr. Vores erfaringer viser at der mellem to bedemænd kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. – du kan dermed opleve, at én bedemand vil have 13.000 kr., mens en anden vil forlange 20.000 kr.

Udover denne betaling til selve bedemanden kommer der typisk nogle ekstra udgifter i forbindelse med køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du rådgivning ved valget af bedemand på Als sidder vores dygtige rådgivere klar til at besvare dine spørgsmål.

Din bedemand på Als

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at vælge bedemand, kan det virke nemt blot at sammenligne priserne på de lokale og vælge den billigste. Dog kan det være en god idé at undersøge bedemændene udenfor Als, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste i din situation.

Din bedemand skal kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed, naturligvis. Samtidig er den rette bedemand vigtig, da der er mange ting at tage stilling til ved en begravelse.

Står man overfor adskillige bedemænd og deres tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er bedst tjent med – derfor har Begravelsesguiden med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedst mulige bedemand til din situation på Als og omegn.

Vurderinger på bedemænd i Als

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Als-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google