Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Aarhus for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Hver uge tester vi bedemændende i Aarhus på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en kontroversiel bedemand. Læs også hvad du skal være særligt opmærksom på, her på hjemmesiden.

Derfor går det galt hos bedemanden

Gang på gang kan man læse i aviserne, at pårørende er blevet snydt hos bedemanden. Erfaring viser, at det typisk er de samme fejl pårørende begår, når de ender med at få en dårlig oplevelse hos bedemanden.

Læs og lær mere

Pas på når du køber begravelser på nettet

I årevis har der været fokus på, at der er mange penge at spare ved at vælge den rette bedemand, og bedemændene på nettet ser netop ud til at kunne løse problemet. Men pas på.

Læs og lær mere
Kiste bedemand Aarhus

Sådan undgår du at begravelsen bliver for dyr

Dem der ender med at blive snydt har nogle helt særlige fællestræk. Ved at kende dem, vil du blive klar over faldgrupperne.

Læs og lær mere

Øg din chance for at finde en dygtig bedemand

Ved at vælge en bedemand med en helt særlig geografisk placering, kan du øge chancen for at få en god oplevelse. Læs hvordan.

Læs og lær mere

Gratis akut-telefon ved begravelse

71 71 11 00 Hverdage: 8-17 Weekend og helligdage: 9-16
Bedemands rådgiver Nicolai Ahlefeldt
  • Få hjælp til at finde en bedemand i Aarhus

    Sammen med pårørende vurderer vi bedemændende i Aarhus, så du kan få den rette.

  • Hør hvad begravelsen skal koste

    Der er stor forskel på bedemændenes priser. Ring og hør hvad du skal forvente at betale.

  • Gratis pristjek

    Vi kigger bedemandens prisoverslag i sømmene for dig.

Derfor kan andres anbefaling koste dig dyrt

Der er flere forklaringer på hvorfor det går galt, og ved at lade dig kende årsagerne, kan du selv undgå at gøre samme fejl.

Læs og lær mere
Blomster bedemand Aarhus

Så gode er bedemænd uden priser

I en sårbar situation har man brug for tryghed, og derfor vælger man naturligvis de bedemænd fra, som ikke er åbne omkring deres priser. Men er det nu også en god idé?

Læs og lær mere

Om Begravelsesguiden.dk

I 2012 oplevede Begravelsesguidens direktør, hvor uheldigt en begravelse kan ende. Fejl, mangler og absurde priser på bedemandens ydelser blev startskuddet til Begravelsesguiden, der i dag har hjulpet over 2000 pårørende til en tryg begravelse.

Vi støttes i dag af mere end 20 landsdækkende organisationer, heriblandt Alzheimer foreningen og Lungepatient.

Begravelsesguiden.dk anbefaler kun bedemænd der er godkendt, og som vi har et samarbejde med. Læs her, hvordan vi tester bedemændene.

Når du får anbefalet en bedemand af os, har vi blandt andet undersøgt at de: oplyser priser over telefon; sender et skriftligt prisoverslag; har en gennemsnitspris der statistisk set ligger i ”den lave ende”; har en ren straffeattest og tilstrækkelig erhvervserfaring samt at andre pårørende har givet dem topkarakterer efter at have benyttet dem. Du kan derfor altid være tryg når vi anbefaler en bedemand.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google