Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vordingborg

Det kan være meget dyrt at sammensætte en komplet begravelse, så det er værd at sammenligne priser inden du hyrer en bedemand. Du kan spare helt op til 7.000 kr. ved at vælge den rigtige begravelsesforretning. Hvor en bedemands ydelser kan koste 13.000 kr. i den ene ende af byen, kan du komme til at skulle betale 20.000 kr. for den samme ydelse i den anden ende af byen.

Vær desuden opmærksom på, at du kommer til at skulle betale ekstra udgifter for blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce. Sammenlagt kan begravelsen komme til at koste dig i omegnen af 50.000 kr.

Det kan desuden være værd ikke kun at kigge efter en bedemand i Vordingborg. Den hensigtsmæssige bedemand til netop dine unikke ønsker og økonomiske situation kan sidde i nabobyen. En begravelse er altså en kompliceret størrelse, men vi sidder klar til at hjælpe dig med at løse den. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, bårebuketter samt salmer, hvis du ønsker dette.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger jeg en bedemand?

Når du skal vælge en bedemand er det ikke kun prisen, der er en vigtig faktor. Kvaliteten er mindst lige så vigtig, men da de fleste pårørende har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd, kan det være svært at finde en bedemand, der mest optimalt kan opfylde dine behov og opfylde afdødes sidste vilje. Hvis du ikke undersøger kvaliteten af din bedemand, kan du komme til at hyre en med et blakket ry, som ikke lever op til dine behov.

Hvis du vælger den forkerte bedemand, opdages det som regel først for sent. Derfor har vi sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd, så vi kan gøre arbejdet nemmere for dig. Du kan tage en helt uforpligtende snak med en vores rådgivere på 71 71 11 00, så du kan finde en kompetent bedemand i Vordingborg til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vordingborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening