Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vojens

Prisen for en bedemand i Vojens kan variere meget afhængig af, hvilken begravelsesforretning du vælger. Vi har erfaret, at prisen for en bedemands ydelser kan variere med helt op til 7.000 kr. i samme by. Derfor anbefaler vi dig at sammenligne priser før du vælger en bedemand.

Ekstra udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannoncer kan sammenlagt komme til at koste dig 50.000 kr. Det kan altså være en kostelig affære, hvorfor du bør være opmærksom på, at du ikke betaler overpris for de forskellige elementer af begravelsen.

Vær desuden opmærksom på, at det ofte kan betale sig at bruge en udenbys bedemand. De kan både være en meget bedre, men også billigere løsning end din lokale bedemand. Kender du ikke priserne for bedemænd i dit nærområde, så kan vi hjælpe dig med at finde en, der passer til dig og din økonomiske situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger jeg en bedemand?

Hvordan du vælger den rigtige bedemand i Vojens afhænger ikke kun af pris, men også kvalitet. Mange oplever desværre, at de valgte en bedemand, der ikke levede op til deres ønsker, fordi de blot valgte den billigste bedemand. Derfor er det vigtigt at undersøge om din bedemand har et blakket ry.

Pris er som regel den eneste faktor, der bliver målt på, når bedemænd bliver sammenlignet, fordi de fleste pårørende har begrænset erfaring med bedemænd. Det kan også være svært at finde tilgængelig information om kvaliteten. Netop derfor har vi sammenlignet bedemænd i hele landet på service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand. Du kan altid ringe og tage en helt gratis og uforpligtende snak med en af vores rådgivere, så du kan finde en bedemand, som du er glad for.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vojens - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening