Undgå at betale for meget hos bedemanden i Virum

Der kan være temmelig stor forskel i priserne hos diverse bedemænd – selv på lokalt plan kan man hos én bedemand betale 20.000 kr., mens en bedemand få kilometer væk, kan tilbyde samme ydelser for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er godt orienteret.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du huske på de ekstra udgifter, der opstår udover selve bedemanden - eksempelvis køb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Du skal derfor regne med, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du ringer til en bedemand i Virum.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Bedemanden til dig i Virum

Hvilken bedemand, der er bedst, kan være svært at bedømme – særligt hvis man som pårørende ikke har megen erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Hvis du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Virum over for hinanden og vælger den billigste, kan du risikere at ende op med en bedemand med et blakket ry. Dette opdages desværre oftest først, når det er for sent og ikke kan gøres om.

Hvad mange ikke er klar over er, at det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys - disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med.
Det kan imidlertid virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd og deres tilbud – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand i Virum.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Virum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening