Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vig

Du skal være opmærksom på at én bedemand i Vig kan tilbyde en pris på 13.000 kr., mens konkurrenten længere nede ad gaden kan kræve 20.000 kr. for samme arbejde. Prisforskellen kan med andre ord være helt op til 7000 kr., hvorfor du skal tænke dig godt om inden du blot ringer til den første bedemand du kan finde.

I forbindelse med en komplet begravelse kommer der ofte udgifter udover bedemanden – oveni dennes pris opstår der typisk ekstra omkostninger ved indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted. Disse udgifter giver typisk sammenlagt en pris et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Vig

Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle vurdere hvilken bedemand, der er mest optimal i din situation, da der er mange ting at tage stilling til. Både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du skal vælge bedemand.

De fleste pårørende har ikke megen erfaring med at vælge bedemand og det kan det virke både uoverskueligt og tidskrævende at skulle sammenligne og vurdere forskellige bedemænd. Dog fraråder vi blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd – du kan nemlig, helt uvidende, ende med en bedemand, der har et dårligt ry i branchen og ikke lever op til dine forventninger. Du skal derfor vide at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Vig, da disse kan være både bedre til at opfylde dine ønsker og vise sig at være billigere for dig.

Mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu sværere at vælge den rette bedemand, så derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har behov for det. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vig - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening