Undgå at betale for meget hos bedemanden i Viborg

Prisen på bedemænd i Viborg kan variere kraftigt. Det vil du hurtigt opdage, når du navigerer rundt på denne side. Den samme begravelse kan koste 13.000 kr. hos en bedemand og 20.000 kr. hos anden. Det er derfor ikke altid en god idé at træffe en forhastet beslutning, hvor man vælger den bedemand, som tilfældigvis ligger i dit kvarter. Ofte kan den rigtige bedemand befinde sig i et helt andet område.

I forbindelse med en begravelse er der ikke kun udgifter til bedemanden, men også til blomster, gravsten og begravelsesgilde. Den samlede pris på en begravelse kan derfor hurtigt blive op mod 30.000 til 50.000 kr. Der er mange ting at holde styr på – derfor anbefaler vi dig at ringe til vores rådgivere. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne samt samler, hvis du ønsker dette. Det er helt gratis og uden forpligtelser.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvem er den rigtige bedemand for dig?

Det kan for mange forekomme en uoverskuelig opgave at finde en dygtig bedemand og arrangere den billigste begravelse. En begravelse er en kompleks størrelse, hvor individuelle behov hos pårørende er helt afgørende for valget af bedemand. Hos nogen er prisen det afgørende, for andre kemien med den enkelte bedemand og hos en tredje bedemandens professionalisme.

De fleste pårørende har ikke stor erfaring med bedemænd. Det kan derfor blive et forhastet og tilfældigt valg, der udelukkende træffes med blik for prisen. Det er ikke altid hensigtsmæssigt. Ligesom hos andre professioner er der stor forskel på, hvor dygtige bedemænd er, og nogle har endda et blakket ry. Det kan være en dårlig oplevelse, hvis man alt for sent opdager, man valgt en dårlig bedemand.

De færreste ved, at det kan være en rigtig god idé at anvende en udenbys bedemand. Disse er i tilfælde bedre på både pris og kvalitet. Pårørende vil dog stadig stå tilbage med den umulige opgave at skulle sammenligne bedemand på et spinkelt grundlag.  

Vi rådgiver dig derfor gratis, så du forhåbentligt kan finde den rigtige bedemand i Viborg eller omegn. Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets dygtigste bedemænd med fokus på pris, kompetencer og venlighed. Vi har rådgivere klar i telefonen til at vejlede dig, så du kan finde en kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Viborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening