Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vejstrup

Vi giver dig her på en oversigt, når du skal vælge en bedemand i Vejstrup området. Da en begravelse let kan koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr., råder vi dig til at du undersøger dine muligheder inden du vælger i bedemand.

På Begravelsesguiden.dk siden vil du opleve, at der godt kan være op til 7.000 kr. forskel på bedemænd og deres service, selvom bedemændene begge i er Vejstrup. Du skal også huske på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse, som fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Ring derfor til os og få en samtale med en rådgiver, inden du vælger en bedemand i nærheden af Vejstrup.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand passer bedst til mig i Vejstrup området?  

Det kan som pårørende være svært at vide, hvilke bedemænd der er gode og dårlige i nærheden af Vejstrup. Derudover er der mange ting man skal forholde sig til som pårørende, og derfor vejleder Begravelsesguiden.dk dig til en bedemand der lever op til dine krav.

Dit valg afhænger fx af din økonomiske situation, din families unikke ønsker og det bedste tilbud. Et stort problem for mange pårørende er også, at de ikke føler at de har kendskab til bedemændenes omdømme.

Derfor hjælper Begravelsesguiden.dk dig her, så du ikke ender med en bedemand med et dårligt ry. Vi har sammen med 5.000 pårørende vurderet bedemændene i landet, så du får de bedste bedemænd i forhold til venlighed, pris og kompetencer.

Derudover kan det ofte også være en fordel at anvende en udenbys-bedemand, da de tit er bedre og billigere end de lokale bedemænd i Vejstrup. Ring derfor til os til en uforpligtende snak med en af vores rådgivere om dine ønsker, så du får den bedste bedemand nærheden af Vejstrup.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vejstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening