Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vedbæk

Hvad mange pårørende ikke er klar over er at prisforskellen på to bedemænd kan være helt op til 7000 kr. – dette til trods for at de ligger i samme by. Dette betyder altså at én bedemand kan tilbyde en pris på 13.000 kr., mens en anden kan forlange 20.000 kr. for helt samme arbejde. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Når du skal planlægge en komplet begravelse, skal du være bevidst om de ekstra udgifter, der opstår udover selve bedemanden – dette eksempelvis til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse yderligere udgifter kan totalprisen snildt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde en kvalificeret og troværdig bedemand i Vedbæk.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Vedbæk

Det er de færreste, der har den store erfaring med at arrangere en begravelse og det kan derfor være en ganske svær opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til. Hvad du vil betale for begravelsen og dine særlige ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningsprocessen.

Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Vedbæk og ringe til den billigste, da dette desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde – du kan udvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen.

Du skal derfor være opmærksom på at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en dygtig bedemand i Vedbækområdet.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vedbæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening