Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ugerløse

Som du vil kunne læse her på siden, kan bedemænds priser variere ganske meget – med helt op til 7000 kr. ifølge vores erfaringer. Det kan altså betyde, at én bedemand i Ugerløse vil forlange 20.000 kr., mens en anden kun vil have 13.00 kr. Du skal derfor være meget opmærksom ved valget af bedemand, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover udgifterne til bedemanden, opstår der ofte yderligere omkostninger i forbindelse med indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en snak med en af vores dygtige rådgivere inden du kontakter en lokal bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Vær sikker på at vælge en rigtig bedemand i Ugerløse

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at skulle vurdere bedemænd og deres tilbud – især hvis man ikke har stået i situationen før. Hvilken bedemand der er bedst for dig, påvirkes af hvilke unikke behov du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke hurtigt og nemt blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Ugerløse og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde. Det kan imidlertid være en god idé at kontakte bedemænd udenbys – disse kan nemlig være både bedre, behageligere og billigere for dig.

Det kan dog virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle beslutte sig – særligt hvis man har mange valgmuligheder. Vi tilbyder dig derfor gratis rådgivning i denne forbindelse, så du får den bedst mulige bedemand.

Sammen med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring til os få anbefalet en bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Fremragende