Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tønder

På denne side vil du hurtigt finde ud af, at prisen på en bedemand kan variere meget. En begravelse, som koster 20.000 kr. koster hos en begravelsesforretning i Tønder, kan koste 13.000 kr. i en anden by. Derfor råder vi pårørende til at undersøge markedet, før de træffer deres valg af bedemand.

I forbindelse med en begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift, der skal afholdes. Udover bedemanden kan der fx være udgifter til stenhugger, gravøl, kiste eller urne og blomster, som typisk ikke er inkluderet i prisen. Med disse ekstra omkostninger kan den samlede pris på en begravelse nemt blive op mod 30.000 til 50.000 kr. Vi anbefaler dig at kontakte os til en gratis og uforpligtende snak, før du henvender dig til en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand skal du vælge?

I forbindelse med en begravelse skal der tages stilling til en lang række forhold, herunder afdødes sidste vilje, og derfor er det svært for pårørende at finde den bedemand, som bedst opfylder deres behov. Ting som kan være afgørende for valget er fx pårørendes økonomiske situation, den rigtige kemi med bedemanden eller særlige ønsker fra afdødes side.

Det kan ofte være en meget svær opgave at finde ud af, hvilken bedemand i Tønder der er kompetent. Langt de fleste pårørende ender derfor med udelukkende at træffe valget med blik for prisen. Desværre er ikke alle bedemænd lige dygtige, og det opdager man ofte alt for sent i forløbet. Det kan være en ubehagelig oplevelse.

Hvad de færreste pårørende ved, er, at den bedste bedemand ikke nødvendigvis skal findes i Tønder. Udenbys bedemænd kan ofte være både billigere og bedre. Som pårørende står man desværre stadig med den vanskelige opgave at skulle vurdere bedemænd på kvalitet og pris.

Begravelsesguiden.dk yder derfor rådgivning til pårørende overalt i landet. Vi har sammen med over 5.000 pårørende sammenlignet bedemand rundt i landet på pris, professionalisme og venlighed. Vores rådgivere er klar i telefonen til at give et gratis råd med på vejen, så du kan finde den bedemand, der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tønder - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening