Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tisvildeleje og omegn

Selv i Tisvildeleje og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal desuden regne med ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, hvilket hurtigt kan få prisen til at løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler, at du ringer til en af vores dygtige rådgivere til en uforpligtende snak inden du træffer en beslutning – ganske gratis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Tisvildeleje og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Tisvildeleje og omegn

At skulle arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en temmelig svær opgave – særligt for pårørende, der ikke har meget erfaring på området. Hvilken bedemand, der er hensigtsmæssig for dig, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen.

Du skal desuden være opmærksom på, at det er muligt, og kan være fordelagtigt, at kigge på bedemænd udenfor Tisvildeleje – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde netop dine behov.

Desværre kan det ske, at man blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om. Vi råder dig, som følge deraf, til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tisvildeleje - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening