Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tisvildeleje

Priserne på bedemænd kan snildt variere med helt op til 7000 kr. Du kan med andre ord risikere at skulle betale 20.000 kr. hos den ene bedemand i Tisvildeleje, men kun 13.000 kr. hos den anden – derfor er det vigtigt at holde sig opdateret og informeret på dette område.

Du skal desuden regne med ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, hvilket hurtigt kan få prisen til at løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler, at du ringer til en af vores dygtige rådgivere til en uforpligtende snak inden du træffer en beslutning – ganske gratis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Tisvildeleje

At skulle arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en temmelig svær opgave – særligt for pårørende, der ikke har meget erfaring på området. Hvilken bedemand, der er hensigtsmæssig for dig, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen.

Du skal desuden være opmærksom på, at det er muligt, og ofte fordelagtigt, at kigge på bedemænd udenfor Tisvildeleje – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde netop dine behov.

Desværre kan det ske, at man blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om. Vi råder dig, som følge deraf, til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tisvildeleje - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening