Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tisvilde

Når du undersøger priserne på bedemændene i Tisvilde, kan du opleve at én bedemand vil opkræve 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. Du skal altså ikke blive overrasket, hvis du støder på en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. Det er altså vigtigt at være godt informeret på forhånd.

Der opstår ofte en række ekstra udgifter i forbindelse med en komplet begravelse. Der skal købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder at den endelige pris typisk ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan guide dig til den rigtige bedemand.

Vi har fuld forståelse for at det kan virke som en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke stået i situationen før og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, hvilket desværre kan medføre at valget falder på en bedemand med et dårligt ry i branchen. Dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Tisvilde, der er den mest optimale for dig.

Dog skal du vide at det kan være fordelagtigt også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

At skulle vælge bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Tisvilde - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening