Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tistrup

Der kan være temmelig store prisforskelle på de lokale bedemænd i Tistrup og omegn – vores erfaringer viser, at en begravelse hos én bedemand kan koste 13.000 kr., mens den hos en anden bedemand sagtens kan koste 20.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er opmærksom inden du vælger en bedemand – der er ingen grund til at begravelsen bliver unødigt dyr.

Du skal samtidig huske på, at der formentlig opstår yderligere udgifter ved en komplet begravelse - dette til eksempelvis køb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der er klar til at vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vi bedømmer bedemænd i Tistrup

En begravelse kan være en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal arrangere afsked med afdøde. For de fleste pårørende kan det være vanskeligt at skulle vurdere adskillige bedemænd – hovedsageligt fordi de ikke har megen erfaring på området, hvilket de færreste har. Hvilken bedemand i Tistrup, der er rigtig for dig, påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation.

Du skal være opmærksom på, at det kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Tistrup, hvorfor du opfordres til også at undersøge bedemænd udenbys. Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger.

En lang række valgmuligheder kan imidlertid gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tistrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening