Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tikøb

Prisen for en bedemand i Tikøb kan variere med helt op til 7.000 kr. Derfor er det vigtigt, at undersøge dine valgmuligheder først, så du ikke kommer til at betale overpris. Det er desuden ofte en fordel at bruge en udenbys bedemand, som kan være både bedre og billigere.

Du bør også være opmærksom på ekstra udgifter som blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor komme til at koste 50.000 kr. og er altså en dyr affære. Derfor kan det svare sig at undersøge om du kan få den samme service billigere.

Vi har samlet priser fra bedemænd i hele dit lokalområde, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til netop din økonomiske situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder jeg den bedste bedemand til mine behov?

Den mest optimale bedemand i Tikøb, afhænger af dine unikke behov. Det er altså ikke nok kun at kigge på prisen, men også dine ønsker til begravelsen. Hvis en bedemand ikke lever op til dine ønsker, opdages det desværre som regel først når skaden er sket. Derfor er det vigtigt at undersøge om en af dine lokale bedemænd har et blakket ry.

Fordi de fleste pårørende har begrænset erfaring med bedemænd, kan det være svært at vide hvilke bedemænd der er gode. Derfor har vi sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele landet. Når du har alle de relevante informationer, kan det stadig være en noget nær umulig opgave at vurdere hvilken bedemand, der er den bedste for dig og din situation. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde en bedemand, som du kan være tilfreds med.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tikøb - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening