Undgå at betale for meget hos bedemanden i Thisted

Når du skal planlægge en begravelse, skal du være opmærksom på de omkostninger, der vil være i forbindelse med begravelsen. Da en komplet begravelse ofte kan koste mellem 30.000 kr. til  50.000 kr., er det vigtigt du undersøger dine muligheder, inden du vælger en bedemand i Thisted.

Her på siden vil du opleve, at udgifterne til en bedemand og hans ydelser ofte kan variere med helt op til 7.000 kr. Derfor kan en begravelsesforretning i Thisted koste 13.000 kr. mens en anden bedemand koster 20.000 kr., selvom de tilbyder de samme ydelser. Dertil skal du huske, at der er yderligere omkostninger til  blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Tag derfor en samtale med os, inden du vælger en bedemand i Thisted. 

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dine alternativer når du skal vælge en bedemand i Thisted

Det kan som pårørende være utrolig svært at vurdere, hvilken bedemand der er mest kvalificeret og behandler begravelsen eller bisættelsen med størst respekt og værdighed i henhold til afdødes sidste ønsker. På Begravelsesguiden.dk rådgiver vi dig i din beslutning, så du får en bedemand der matcher dine behov og økonomiske situation.

Mange pårørende oplever ofte, at de mangler erfaring med at udvælge en bedemand, og derfor ender nogle også med at vælge en bedemand, der ikke levede op til forventningerne. På Begravelsesguiden.dk har vi, sammen med mere end 5.000 pårørende, vurderet danske bedemænd på pris, venlighed og kompetencer, så du får en bedemand der lever op til dine forventninger.

Det kan ofte også være en fordel at vælge en udenbys-bedemand, da disse ofte er billigere og bedre end bedemændene i Thisted, hvilket kun få ved. Vi hjælper derfor dig, med at sammenligne forskellige bedemænd og assistere jer i jeres opgave med at vælge en bedemand. Tag derfor en samtale med en af vores konsulenter inden I vælger en bedemand nær Thisted.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Thisted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening