Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tange

Hvad en bedemand tager for sine ydelser, kan være meget forskelligt – den ene kan måske tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens den anden vil have 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke usandsynligt i samme by, hvorfor du skal være godt informeret, inden du vælger en bedemand i Tange.

Ved en komplet begravelse, skal du huske på de ekstra omkostninger, der typisk opstår udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder at den endelige pris let kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan rådgive dig til at finde bedst mulige bedemand for dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Tange

En begravelse og valget af bedemand kan virke som en vanskelig opgave - særligt når man som pårørende ikke har stået i situationen før. Der er adskillige ting at tage stilling til, hvilket gør det til en stor og svær opgave at stå overfor.

Din bedemand skal kunne opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor den helt rigtige bedemand er vigtig. Det kan derfor ikke anbefales blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Tange og vælge den billigste. Den pågældende bedemand er ikke nødvendigvis den rigtige for dig og du kan risikere at begravelsen ikke lever op til dine forventninger. Vi anbefaler dig derfor at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan føles som en tidskrævende opgave at skulle bedømme forskellige bedemænd og deres tilbud – især når der er en hel række at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tange - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening