Undgå at betale for meget hos bedemanden i Taastrup

Priserne på bedemænd kan være meget forskellige, selvom det bedemænd i den samme by. En bedemand i Taastrup koster måske 13.000 kr. mens en anden koster 20.000 kr.. Derfor skal du være opmærksom på dine muligheder inden du vælger en bedemand. Her på siden giver vi dig et komplet overblik over dine muligheder og priser.

Derudover skal du også være opmærksom på de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse, så som udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en komplet begravelse også godt koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Vi, hos begravelsesguiden.dk, råder dig derfor til at ringe og tage en gratis snak inden du kontakter din valgte bedemand.

 

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør jeg væge i Taastrup?

Der er mange faktorer der spiller ind når du vælger en bedemand. Dette kan blandt andet være din families økonomi og ønsker. Her på Begravelsesguiden.dk hjælper vi dig med disse valg, da det ofte som pårørende kan føles som en umulig opgave, at tage stilling til hvilken bedemand er bedst.

Pårørende mangler også kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene i Taastrup, og derfor oplever nogen også at ende ud med en dårlig bedemand. Dette kan begravelsesguiden.dk hjælpe dig med, da vi sammen med 5.000 pårørende har vurderet de danske bedemænd på pris og kvalitet, så du ender ud med en bedemand der lever op til dine forventninger.

Derudover hjælper begravelsesguiden.dk dig også med at få den bedste pris efter dit behov. Det kan fx godt betale sig at anvende en udenby-bedemand, da de kan være bedre og billigere end bedemændene i Taastrup. Ring derfor til en uforpligtende snak om hvad der bedst kan betale sig for dig, når du skal vælge en bedemand i Taastrup-området. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Taastrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening