Undgå at betale for meget hos bedemanden i Svendborg

På Begravelsesguiden.dk rådgiver vi dig i dine muligheder, når du skal vælge en bedemand.  Da en begravelse ofte samlet kan koste op 30.000 kr. til 50.000 kr., er det vigtigt at du orienterer dig ordentligt inden du vælger en bedemand i Svendborg.

Derfor vil du også opleve her på siden, at der kan være op til 7.000 kr. forskel for en bedemand og hans ydelser. Én bedemand i Svendborg koster måske 13.000 kr. mens en anden bedemand i byen koster 20.000kr.

Dertil kommer der ekstraudgifterne til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Ring derfor til os, og få en uforpligtet snak, inden du vælger en bedemand i Svendborg-området.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vi vejleder dig, når du skal vælge en bedemand i Svendborg.   

Begravelsesguiden.dk hjælper dig hele vejen, når du skal vælge en bedemand. Da en begravelse kan være utrolig kompleks, kan det som pårørende være svært at vide, hvilken bedemand er bedst for deres behov. Dit valg afhænger fx af din økonomiske situation, din families unikke ønsker og det bedste tilbud.

Ofte føler mange pårørende også, at de ikke har nok kendskab til bedemændene i lokalområdet og deres omdømme. Dette medfører i nogle tilfælde, at de får valgt en bedemand med et blakket ry, men da er det for sent til at gøre noget ved det.

Derfor kan vi her på siden guide dig i dit valg, så du vælger en bedemand der lever op til dine forventninger. Det kan også tit være en fordel at anvende en udenbys-bedemand da disse ofte er billigere end de lokale, og levere en bedre service.

Ring derfor til os til en uforpligtende snak om din begravelse, og lad os guide dig til den bedste bedemand nær Svendborg. Vi har sammen med 5.000 pårørende vurderet bedemændene i Danmark, så du får de bedste bedemænd i forhold til venlighed, pris og kompetencer.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Svendborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening