Undgå at betale for meget hos bedemanden i Svaneke

Vores undersøgelser har vist os at prisen på bedemænd og deres ydelser er meget varierende og det samtidig er svært for kunderne at overskue hvad de forskellige tilbud rent faktisk indeholder. En begravelse kan derfor i sidste ende komme til at koste mange tusinde kroner mere end den præcis samme begravelse havde kostet hos en anden bedemand . Dermed kan en begravelse et sted vise sig at koste 13.000 kr., hvor den et andet sted kan koste op mod 20.000 kr. Vi har derfor investeret tid i at vælge den rigtige bedemand og kigge på hvad prisen rent faktisk inkluderer i samarbejde med landets bedemænd på Bornholm og Svaneke.

Ved en begravelse skal man tage højde for en række udgifter til bedemanden, som man skal have tænkt over. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Mange tænker ikke over at en fuld begravelse kan ende med at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Begravelsesguiden vejleder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en af vores uvildige rådgivere før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Svaneke.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Svaneke?

Det kan være uoverskueligt at få overblik over hvilken bedemand der opfylder ens behov når man ikke har erfaring med begravelser i forvejen. Uden tidligere erfaring med bedemænd og afholdelse af begravelser kan det derfor hurtigt blive et uoverskueligt arrangement. Desværre kan de økonomiske rammer samtidig have stor betydning for det endelige valg af bedemand og det kan derfor betale sig at få et overblik over præferencer og valg til gravsted og andet praktisk før man kontakter sin nærmeste bedemand i Svaneke.

Oftest har pårørende ikke direkte erfaring med det praktiske i afholdelse af begravelser og det kan ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, eftersom det kan være svært at sammenligne indholdet af disse. Derfor hjælper Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand i Svaneke og omegn med sammenligning af tilbud og gøre processen nem og overskuelig i samarbejde med familien. Dette gør vi så man undgår at man ellers først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger man havde sat sig for.

Det er vores erfaring at det er kutymen at vælge den bedemand, som ligger placeret tættest på ens bopæl. Dette er en tendens som gør at mange betaler mere for det et lignende produkt de kunne have fået længere nede af vejen til en langt billigere pris.

Med dette perspektiv i mente og for at skabe et overblik over Danmarks bedemænd har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi er derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Kerteminde og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Svaneke - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening