Undgå at betale for meget hos bedemanden i Struer

Prisen for en bedemand kan være meget forskellige, og som du vil opleve her på siden kan den pris godt variere med op til 7.000 kr. Derfor er det vigtig, at du undersøger, hvad prislejet for en bedemand og hans ydelser er, inden du vælger en begravelsesforretning i Struer. Fx kan en bedemand i Struer koste 13.000 kr. mens en anden koster 20.000 kr.

Her på Begravelsesguiden.dk guider vi dig i dit valg, og gør dig opmærksom på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse så som blomster, gravsten, gravplads, kiste eller urne samt dødsannonce. En komplet begravelse kan derfor godt koste op mod 50.000 kr. Ring derfor til os, inden du tager dit valg, så du den bedste pris til din families behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Struer opfylder dit behov?

Kravene til en begravelse er ofte meget individuelle, og valget af en bedemand afhænger af den enkeltes families økonomi, unikke ønsker og hvad der er det bedste tilbud. Som pårørende kan det være svært at vurdere, hvad der er bedst i deres situation, og mange mangler ofte erfaring med dette.

Derfor samler de priser ind fra forskellige bedemænd, og vælger ud fra disse, uden at vide om bedemændene er gode eller ej. Dette medvirker at nogle får en dårlig oplevelse med deres valgte bedemand, fordi personen ikke levede op til deres forventninger.

Dette kan Begravelsesguiden.dk hjælpe dig med, så du får en bedemand i Struer der opfylder dit behov. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet Danmarks bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Dertil kan vi informere jer om, at det ofte er billigere og bedre at anvende en udenbys-bedemand end en lokal bedemand fra Struer.

Vi sidder klar til at tage en snak med dig om jeres begravelse, og vejleder jer til at finde en bedemand der opfylder jeres behov i Struer området.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Struer - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening