Undgå at betale for meget hos bedemanden i Stevns

Prisen på en bedemand og dennes ydelser kan variere ganske meget, hvilket du vil opdage her på siden. Faktisk kan forskellen på to lokale bedemænd i Stevns, være helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder en pris på 13.000 kr., kan den anden sagtens kræve 20.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt at du er godt orienteret og her kan Begravelsesguiden være til din hjælp.

Desuden skal du være opmærksom på at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce – alle disse udgifter kan hurtigt løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor du naturligvis skal have en kompetent udført service og kvalitet. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en uforpligtende snak med en af vore rådgivere, inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Stevns

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan være fristende blot at se på hvilken bedemand i Stevns, der er billigst, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Stevns, da det vigtigste selvfølgelig er at få opfyldt dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – sammen med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Stevns - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening