Undgå at betale for meget hos bedemanden i Stenløse

Når du skal vælge din bedemand skal du være opmærksom på det store udsving i pris. Her på siden kan du se et komplet udvalg af dine muligheder, og du vil se at der godt kan være op til 7.000 kr. forskel på de forskellige bedemænd og deres ydelser i samme by. Derfor er det vigtigt at du undersøger dine muligheder ordentligt inden du vælger en bedemand i Stenløse.

Du skal også huske de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor også godt koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Vi, hos begravelsesguiden.dk, råder dig derfor til at ringe og tage en gratis snak inden du kontakter din valgte bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Stenløse er bedst for mig?

Når du skal vælge en bedemand, er der mange faktorer der spiller ind. Din økonomi, dine ønsker og behov for bare at nævne nogle. Derfor føler mange pårørende at det er en umulig opgave at tage stilling til hvilken bedemand er bedst på pris og kvalitet.

Som pårørende mangler man ofte kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene, og derfor oplever nogen også at ende ud med en bedemand med et blakket ry. Dette kan begravelsesguiden.dk hjælpe dig med, da vi sammen med 5.000 pårørende har vurderet de danske bedemænd, så du ender ud med en bedemand der lever op til dine forventninger.

Derudover hjælper begravelsesguiden.dk dig også med at få den bedste pris efter dit behov. Viste du  fx at det ofte kan betale sig at anvende en udenby-bedemand, da de kan være bedre og billigere end bedemændene i Stenløse. Ring derfor til en uforpligtende snak om hvad der bedst kan betale sig for dig, når du skal vælge en bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Stenløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening