Undgå at betale for meget hos bedemanden i Stege

Priserne på bedemænd i Stege kan være meget forskellige - prisforskellen kan faktisk være helt op til 7000 kr. ifølge vores erfaringer. Det kan altså betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre nøjagtigt samme arbejde for 13.000 kr.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse snildt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan derfor hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Undgå de dyre bedemænd i Stege

Planlægningen af en begravelse kan føles uoverskuelig og det kan være temmelig svært at skulle vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens ønsker. Der skal naturligvis tages højde for din økonomiske situation og dine særlige ønsker, men valg af bedemand er ikke noget mange pårørende har den store erfaring med.

Ofte indsamler og sammenligner pårørende blot priserne på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag vælges den billigste. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – desværre opdages dette typisk først, når skaden er sket.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenfor Stege kan være både bedre og billigere for dig. Det kan dog føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at skulle vurdere pris og kvalitet på adskillige bedemænd – derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig en rigtig god bedemænd i Stege og omegn, således at I får det mest tilfredsstillende samarbejde som muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Stege - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening