Undgå at betale for meget hos bedemanden i Søndersø

Hvad en bedemand tager for sit arbejde, kan være ganske forskelligt – den ene kan måske tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens den anden vil forlange 20.000 kr. for samme ydelser. En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke urealistisk i samme by, hvorfor du skal være godt orienteret, inden du vælger bedemand i Søndersø.

Når du arrangerer en komplet begravelse, skal du tage højde for de ekstra omkostninger, der typisk opstår udover selve bedemanden. Normalt skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere ganske gratis og uforpligtende, så vi kan guide dig i retning af den bedst mulige bedemand for dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Søndersø

Det kan virke som en vanskelig opgave at skulle planlægge en begravelse og ikke mindst vælge bedemand - særligt når man som pårørende ikke har den store erfaring på området. Der er mange ting at tage stilling til og det kan være en stor og svær opgave at stå overfor.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan i denne forbindelse ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Søndersø og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den hensigtsmæssige for dig. Vi anbefaler dig derfor også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Det kan føles som en tidskrævende og svær opgave at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – især når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde den mest optimale løsning på din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Søndersø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening