Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sønderborg

Begravelsesguidens erfaring viser, at priserne mellem diverse begravelsesforretninger er yderst varierende – et priseksempel med helt op til 7000 kroners forskel. Derfor er det vigtigt, at du orienterer dig grundigt inden du tager en beslutning af så vigtig karakter. En begravelse kan således hos én bedemand være 13.000 kr., mens den hos en anden kan være 20.000 – selv på lokalt plan kan der være store forskelle.

Du skal være opmærksom på, at udgifterne til en komplet begravelse ikke kun omfatter bedemanden, men også blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer – derfor kan en begravelse snildt løbe op i 30.000 til 50.000 kr. Derfor anbefales det, at du ringer og tager en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand passer bedst til dig?

Som pårørende kan det i situationen være svært at vurdere, hvilken bedemand, der passer dygtig – en begravelse er en kompliceret proces og valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, unikke ønsker og hvad der er bedst i forhold til prisen.

Grundet mange pårørendes manglende erfaring med begravelsesprocessen, vælger de på baggrund af indsamlede informationer fra flere bedemænd og vælger på baggrund af dette. Desværre kan dette ende ud i en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne og når først beslutningen er truffet og begravelsen er igangsat, er det umuligt at gøre om.

Hvad mange ikke ved er at det er muligt, og ofte fordelagtigt, at benytte bedemænd i omegnen af Sønderborg – dette kan være både bedre og billigere. Dog vil du stadig stå overfor den svære opgave at skulle sammenligne og vurdere udbyderne på pris og kvalitet.

Bedemandens venlighed, kompetencer og pris er af stor betydning for at I får så optimalt et samarbejde som muligt omkring begravelsen – dette har vi sammen med 5.000 pårørende vurderet, så du får den bedst mulige bedemand i din situation.

Du er altid velkommen til at ringe til os og få gratis rådgivning – vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Sønderborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening