Undgå at betale for meget hos bedemanden i Søborg

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget varierende – selv i samme by. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan med andre ord betyde, at én bedemand i Søborg forlanger 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kun vil kræve 13.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse opstår der ofte yderligere udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket skal betales udover bedemanden. Disse udgifter sammenlagt, medfører typisk, at det endelige beløb ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du ringer til en lokal bedemand, anbefaler vi dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der altid er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Søborg

En begravelse er for mange en kompleks størrelse, da der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil planlægge sin afsked med afdøde. Som pårørende med ingen eller lille erfaring på området, kan det føles som en mere eller mindre uoverskuelig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer og tilbud.

Det kan derfor virke fristende blot at undersøge hvilken bedemand i Søborg, der er billigst, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger. Det kan derfor anbefales at lede efter bedemænd udenfor Søborg, da det vigtigste naturligvis er, at få opfyldt dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig – med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Søborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening