Undgå at betale for meget hos bedemanden i Smørumnedre

Omkostningerne for en begravelse kan let variere med op til 7.000 kr. for en bedemand og hans ydelser. På Begravelsesguiden.dk hjælper vi dig til en kompetent bedemand nær Smørumnedre. Derfor vil du se at en begravelse der koster 13.000 kr. hos en bedemand i Smørumnedre let kan koste 20.000 kr. hos en anden bedemand, der ligger længere nede af vejen.

Du skal også huske at der kommer ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer, og at en begravelse derfor godt kan koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Derfor kan det være godt at du tager en snak med Begravelsesguiden.dk inden du vælger en bedemand i Smørumnedre.  

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilke valgmuligheder har du når du skal vælge en bedemand i Smørumnedre?

Begravelsesguiden.dk hjælper dig med at vælge hvilken bedemand, der er bedst for dig alt efter dit behov. Som pårørende kan det være svært at vurdere, hvilken bedemand der er dygtig. Det skyldes at en begravelse er en utrolig kompleks størrelse, og at det blandt andet afhænger af den enkeltes situation og ønsker.

Mange oplever også, at de ikke har erfaring i at vælge en bedemand, og derfor ender op med at vælge en bedemand der måske har et blakket ry eller ikke møder deres forventninger. Det kan ofte også være en fordel at vælge en udenbys- bedemand, da disse ofte er billigere og bedre end bedemændene i Smørumnedre, hvilket kun få ved. Begravelsesguiden.dk kan således hjælpe med den store opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Ring derfor til os, til en gratis og uforpligtende snak, når du skal vælge en bedemand nær Smørumnedre. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet danske bedemænd på kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder derfor altid klar til at assistere dig og din familie i jeres valg af bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Smørumnedre - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening