Undgå at betale for meget hos bedemanden i Slagelse

Udgifterne til en begravelse kan hurtigt løbe op i høje beløb, og derfor er det vigtigt at orienterer sig om sine muligheder, inden man bestemmer, hvilken begravelsesforretninger man vil anvende. Her på siden vil du se, at prisen på bedemændene og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr.. Derfor vil du opleve, at en begravelse godt kan koste 13.000 kr. ét sted mens det koster 20.000 kr. et andet sted, selvom det er i samme by.

Dertil kommer der ekstra omkostninger til blomster, gravsten, gravplads, kiste eller urne samt dødsannoncer. Samlet kan en begravelse derfor hurtigt koste mellem 30.000 kr. til 50.000 kr. Vi råder dig derfor til at ringe og tage en gratis og uforpligtende snak med Begravelsesguiden.dk rådgivere før du ringer til en bedemand i Slagelse.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilke bedemænd er dygtige i Slagelse?

En begravelse kan være utrolig kompleks for de pårørende, og derfor kan valget af en bedemand også være svært. Valget afhænger af fx din økonomiske situation og behov for begravelsen.

Dette medfølger at det som pårørende kan være svært at vurdere, hvilken bedemand der er kompetent nær Slagelse på grund af manglende kendskab til bedemændene i nærområdet. Derfor kan det også være svært at vide om den valgte bedemand har et blakket ry, og desværre oplever nogen, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger.

Der kan også være fordele ved at vælge en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere end bedemændene i Slagelse, hvilket kun de færreste er klar over. Som pårørende står man derfor i en svær situation, når man skal vælge en bedemand. Her kan vi rådgive dig i dit valg af bedemand nær Slagelse.

Ring derfor til en uforpligtende snak, da vi sammen med mere end 5.000 pårørende har vurderet og sammenlignet danske bedemænd på kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig og din familie med at finde den bedemand, som opfylder jeres behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Slagelse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening