Hvilken bedemand i Slagelse skal jeg vælge?

Slagelse er en af Øst Sjællands største byer med et indbyggertal på over 32.000.  Tilsvarende er udbuddet af bedemænd i byen og omegn stort, hvorfor det kan være rigtig svært at finde ud, af hvilken bedemand man skal vælge.

Hos begravelsesguiden tester vi løbende bedemænd rundt omkring i landet. Vores pris-tests af landets bedemænd viser, at prisen kan variere med op til 7.000 kr. fra én bedemand til en anden. Derfor er det vigtigt, at du er grundig og omhyggelig, når du undersøger markedet inden du vælger en bedemand i Slagelse, hvis du vil undgå at betale overpris

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Skal bedemanden ligge i Slagelse?

Nej, ikke nødvendigvis. Det kan i mange tilfælde faktisk være mere fordelagtigt at se ud over sin lokalkreds, når man skal finde en bedemand. På den måde får man også et bredere udvalg af bedemænd at vælge imellem. Det er vigtigt at tage i betragtning, at man kun betaler for kørsel når kisten eller urnen er i rustvognen. Den indledende samtale bør derfor altid gratis – også selvom den foregår i hjemmet og uanset hvor langt bedemanden skal køre. Derfor er afstanden fra hjem til bedemandsforretning ikke højeste prioritet. 

Inden du ringer til en bedemand

Før du tager kontakt til en bedemand i Slagelse, kan man med fordel gøre sig nogle tanker om, hvor meget man vil betale for bedemandens ydelser. Alt afhængig af hvor meget man ønsker, vil prisen variere. Derfor kan det være svært at determinere hvor meget en enkelt bedemand koster, fordi prisen afspejles i pårørendes forskellige behov. Endvidere er vigtigt man vælger en bedemand, som kan fremvise et overskueligt prisoverslag, så man nemt kan danne sig et overblik over, hvad man betaler for. Gør dig derfor nogle tanker om hvilke ydelser du ønsker, og hvilke man vil og kan undlade. Af denne årsag råder vi til at man afholder et møde med bedemanden og får udleveret et prisoverslag, over de forskellige ydelser, således at både du og bedemand er indforstået med samarbejdet og aftalen. 

Ring til os

Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi anmeldt landets bedemænd på aspekter såsom venlighed, kompetencer, erfaring og pris. Du kan derfor altid ringe ind og få en snak med en af vores rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand i Slagelse i din situation. Rådgivningen er altid gratis for pårørende og privatpersoner, og vi kan også hjælpe med svar på spørgsmål omkring økonomi og skifteret mm. ov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Slagelse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening