Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skodsborg

Der findes mange forskellige bedemænd med temmelig forskellige prisniveauer – du skal være ganske opmærksom, da vores erfaringer viser at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. På samme gade kan den ene bedemand i Skodsborg forlange 20.000 kr., mens en anden bedemand om hjørnet kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. for samme arbejde.

Du skal også være opmærksom på at der ofte vil opstå ekstra omkostninger i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse typisk ender på en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at kontakte en af vores rådgivere til gratis rådgivning inden du vælger en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Skodsborg

Det er ofte svært for pårørende at skulle vurdere og vælge den helt rigtige bedemand. Vurderingen påvirkes naturligvis af dine unikke behov, hvorfor den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis er den mest optimale for dig. Din økonomiske situation og særlige ønsker, påvirker naturligvis hvilken bedemand du skal vælge.

Det er de færreste pårørende der har megen erfaring med at vælge bedemænd og derfor vælger de alene på baggrund af prisen. Det er desværre ikke alle bedemænd der er lige kompetente, hvilket man desværre oftest opdager når det er for sent.

Det anbefales også at lede efter bedemænd udenfor Skodsborg, da disse kan være både billigere og bedre for dig i din situation. Valget af bedemand kan imidlertid virke vanskeligt og tidskrævende – derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så du kan finde den rette bedemand.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele Danmark på pris, service og kompetencer, så vi kan guide dig bedst muligt. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Skodsborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening