Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skive

Prisen for en bedemands ydelser kan variere med op til 7.000 kr., så det kan betale sig at sammenligne bedemænd med selv meget kort distance. Hvor en enkelt bedemand kræver 13.000 kr., kan en bedemand længere nede af vejen kræve 20.000 kr. for præcis samme ydelse. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde en god bedemand i Skive til din økonomiske situation.

Du skal desuden være opmærksom på ekstra udgifter oveni prisen på bedemandens omkostning såsom blomster, gravsten, gravsted, kiste eller urne og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor koste op mod 50.000 kr., hvis du vælger den forkerte bedemand. Kender du ikke priserne på bedemændene i dit nærområde, kan du ringe til os og få vejledning, så du ikke kommer til at betale overpris for en begravelse.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger jeg den rigtige bedemand?

Hvilken bedemand du bør vælge afhænger ikke kun af prisen, men også kvaliteten på bedemandens ydelser. Mange pårørende har først meget sent i forløbet opdaget, at de er utilfredse med den bedemand, de har valgt og der er skaden som regel allerede sket. Prisen er altså ikke den eneste faktor, når du skal vælge en bedemand. Det er også vigtigt at undersøge om bedemanden har et blakket ry.

Det kan desuden være en god idé at vælge en udenbys bedemand, som ofte er både en bedre og en billigere løsning. Med alle de informationer kan det dog stadig være svært at vurdere, hvilken bedemand, der er den rigtige til lige netop dine behov, når den sidste afsked skal tages med afdøde.

Fordi de fleste har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd, har vi vurderet bedemænd i hele landet på venlighed, kompetencer og pris. Du kan altid ringe til vores rådgivere og tage en uforpligtende snak, hvis du skal vælge en bedemand i Skive til at opfylde afdødes sidste vilje.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Skive - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening